ADVERTISEMENT.

Wednesday, June 3, 2009

3 June [ Quiz ]

Gimme 10 people whom you want to do this quiz:
1. YP ♥
2. POH ♥
3. CHRISTY ♥
4. RUIYANG ♥
5. YUXUAN ♥
6. SARA ♥
7. CHERYL ♥
8. KENNY KOK ♥
9. SIMIN ♥
10. BENGYANG ♥

here we go!!

1. Can 1 and 2 be together? ( YP & POH )
Ans : I dk xD HAHAHA ! Both of them are best sister / friends ! (:

2. Do 5 and 10 know each other? (YUXUAN & BENGYANG)
Ans : I doubt that they know each other ! Different school larrh !

3. Can 6 and 7 be together? ( SARA & CHERYL )
Ans : Siao ah ! The're th DUMBASS FAMILY !

4. Did 4 and 10 ever fight? ( RUIYANG & BENGYANG )
Ans : Nono ! They doesn't know each other larrh !

5. How do u find no 3? ( CHRISTY )
Ans : Best Sis for life !

6. How is no 10 related to you?
Ans : Primary school JOKER !

7. Did u ever hav a crush on no 8? (KENNY KOK)
Ans : Siao ah ! I'm not gay ! HAHAHAHA !

8. Can no 5 and 8 be together? ( YUXUAN & KENNY KOK )
Ans : I dk ! Yesyes ?

9. Can no 2 and 10 be together? ( POH & BENGYANG )
Ans : No ? They doesn't know each other !

10. Do no 9 and 6 know each other? ( SIMIN & SARA )
Ans : I don't think so ? HAHA !

11. Describe no 4. ( RUIYANG )
Ans : My SMILELY ! HAHAHA !

12. Can no 9 and 6 be together? ( SIMIN & SARA )
Ans : Siao ah! They're not lesbian ok ? HAHAHAHA !

13. Discribe no 5. ( YUXUAN )
Ans : My first nu'er ! Love all of them to th max ! (:

14. Which of the above give u the best advice?
Ans : YP , POH & CHRISTY ! HAHA !

15. Discribe no 2 ( POH )
Ans : My prettys ! Also my AhBestBest ! :]

No comments:

Post a Comment