ADVERTISEMENT.

Friday, May 22, 2009

Quiz ♥

A) People who have been tagged must write their answers in their blog.
B) Those who are being tag cannot refuse.
C) Continue this quiz by tagging 9 other people.
1. YP ♥
2. POH ♥
3. YUXUAN ♥
4. CHERYL ♥
5. SARA ♥
6. RUIYANG♥
7. ANDY ♥
8. PEIWEI ♥
9. CHRISTY ♥

1 . What have you been doing recently?
Ans : Playing games :] Just finished exam (:

2 . Do you ever turn your handphone off?
Ans : Yesyes ! (:

3 . What happened at 10am today?
Ans : Having Emaths lesson !

4 . When did you last cry?
Ans : Yesterday in school ! Crying compeitition w/ YP BESTMATES [:

5 . Believe in Fate/Destiny?
Ans : Yesyes :]

6 . What do you want in life now?
Ans : Something .

7 . Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?
Ans : I always carry an umbrella [[:

8 . What's your favourite thing to do on bed?
Ans : Sms-ing & conference w/ my prettys & handsomes <3


9 . What bottoms are you wearing now?
Ans : Pants .

10 . What are the nicest things in your inbox is there any?
Ans : A lot [[:

11 . Do you tend to make relationship complicated?
Ans : Nono !

12 . Are you wearing anything borrowed from anyone?
Ans : Nono !

13 . What was the last movie you caught?
Ans : Race to th Witch Mountain !

14 . What are you proud of?
Ans : Having my prettys & handsomes makes my days ! iloveyou all <3

15 . What does the oldest text msg in your inbox says and who is it from?
Ans : From HweeLing Jiejie ?

16 . What was the last song you sang out loud?
Ans : Seashell songs that I created [: Only my prettys & handsomes knows about it <3

17 . Do you have any nickname(s)?
Ans : YP ; Bestmates ! Poh ; AhBestBest ! Yuxuan , Wonder Always Women ! & many more !

18 . What does the newest text msg says and who is it from?
Ans : YP Bestmate [: Asking her stuff :]

19 . What time did you go to sleep last night?
Ans : 12 plus !

20 . Are you currently happy?
Ans : Nono ! Currently angry & sad !

21 . Who gives you the best advice?
Ans : My prettys & handsomes x33

22 . Do you eat whipped cream straight from the can?
Ans : Nono !

23 . Who did you talked to on phone last night?
Ans : Oscar ! Asking me on timetable stuff (:

24 . Is something bugging you right now?
Ans : Yesyes ! A lot & it's MAJOR !

25 . Who is the last person to make you laugh?
Ans : YP Bestmate ! Nvr failed to make us laugh !

No comments:

Post a Comment