Hwee Ling Jiejie asked me to do (:
Write th names of 21 friends you can think of th top of your head & then answer the question . Aft doing this,tag ur 21 friends to do the same. ( try to do it (: )
1. POH
2. YP
3. YuXuan
4. Cheryl
5. Kenny Kok (1E1)
6. Sara
7. Andy
8. CHRISTY
9. PeiWei
10. Marcus
11. SiMin
12. JiaQi
13. Kenny (3A1)
14. RuiYang
15. JiaLing
16. Yusof
17. Melissa
18. Arina
19. Ashikin
20. HweeLing
21. HuiYing
1. How did you meet 7? (Andy)
Ans : School (:
2. What would you do if you and 15 had never met? (JiaLing)
Ans : Then I would not know that she's a kind girl ! HAHA
3. What would you do if 20 and 1 dated? (POH , HweeLing)
Ans : OMG ! HAHA !
4. Have you ever seen 17 cry? (Melissa)
Ans : Nope .
5. Would 4 and 16 make a good couple? ( Cheryl & Yusof)
Ans : Can't be ! They don't even know each other ?
6. Do you think 11 is attractive? (SiMin)
Ans : Maybe ? HEHE :D MY Grandma - cum - besty (:
7. What's 2's favourite colour? (YP)
Ans : I don't know :x
8. When was th last time you talked to 9? (PeiWei)
Ans : Two days ago .
9. What language does 8 speak? (Christy)
Ans : Chinese , English :D
10. Who is 13 going out with? (Kenny [3A1] )
Ans : I have no idea .
11. What grade is 16 in? (Yusof)
Ans : Sec 3 ; grade 9 (:
12. Would you ever date 17? (Melissa)
Ans : Nope . She is my senior & bestfriends :D HEHE !
13. Where does 18 live? (Arina)
Ans : Sembawang (:
14. What is th best thing about 4? (Cheryl)
Ans : A good girl ? HEHE !
15. What would you like to tell 10 right now? Marcus)
Ans : CheerUp ! Korkor is here ((:
16. What is th best thing about 20? (HweeLing)
Ans : One of my BESTEST Jiejie ever !! HAHA !
17. Have you ever kissed 2? (YP)
Ans: NO !
18. What's th best memory you have of 5? (Kenny)
Ans : He's simply hilarious ! Can laught till my stomach pain ! HAHA !
19. When's th next time you're going to see 4? (Cheryl)
Ans : Tomorrow morning :D
20. How is 7 different from 6? (Andy & Sara)
Ans : One is in Sec 3 and th other one is currently in Sec 1 :D
21. Is 2 pretty? (YP)
Ans : Can say so :D
22. What was your first impression of 15? (JiaLing)
Ans : Innocent ? HAHA !!
23. How did you meet 3? (YuXuan )
Ans : She once taqqed my blog &knew her before she was in Sembawang Sec (:
24. Is 15 your best friends? (JiaLing)
Ans : Friends (:
25. Do you hate 12? (JiaQi)
Ans : NO !
26. Have you seen 18 in th last month? (Arina)
Ans : YES !
27. When was th last time you saw 16? (Yusof)
Ans : Two days ago .
28. Have you been to 5's house? (Kenny Kok[1E1])
Ans : NO .
29. When's th next time you'll see 10? (Marcus)
Ans : Tomorrow morning :D
30. Are you close to 11? (SiMin)
Ans : Average (:
31. Have you been to movies with 4? (Cheryl)
Ans : Not yet ):
32. Have you gotten into trouble with 8? (CHRISTY)
Ans : NO ! She always my meimie - cum - 小猪
33. Would you give 19 a hug? (Ashikin)
Ans : NO . She is my MEIMEI !
34. When have you lied to 3? (YuXuan)
Ans : NO !
35. Is 11 good at socialising? (SiMin)
Ans : I don't know :x
36. Do you know a secret about 8? (CHRISTY)
Ans : No .
37. Describe th relationship between 12 & 18. ( JiaQi & Arina)
Ans : Friends forever :D
38. What's th best thing about your friendship with 9? (PeiWei)
Ans : 101 ! HAHA !
39. What's th worst thing about 6? (Sara)
Ans : She always think too much :x HAHA !
40. Have you ever had a crush on 12? (JiaQi)
Ans NO ! She's my 4th Aunt (:
41. How long have you know 2? (YP)
Ans : Two years plus (:
42. Does 11 have a bf/gf? (SiMin)
Ans : I think no ?
43. Have you ever wanted to punch 1 in th face? (POH)
Ans: NO WAY ! She's my AhBestBest ((:
43. Has 21 met your mother? (HuiYing)
Ans : Yeah ,I suppose ? HEHE !
44. How did you meet 11? (SiMin)
Ans : In school ?
45. Did you ever accidentally physically hurt 3? (Yu Xuan )
Ans : NO ! My 1st Nu'Er lerrh !
46. Do you live close to 7? (Andy)
Ans :Nope .
47. What is 8's favourite food? (CHRISTY)
Ans : I don't know :x
48. What kind of car does 1 have? (POH)
Ans : She haven't took her license yet & even the test ! HAHA !
49. Have you travelled anywhere with 9? (PeiWei)
Ans : SP , CWP , Bugis , his house ? HAHA !
50. If you gave 14 $100 , what will they spend it on ? (RuiYang)
Ans : I don't know ..
No comments:
Post a Comment