ADVERTISEMENT.

Monday, March 30, 2009

Quiz- By Andy

Andy told me to do it !! HEHE :D

1. Besides your lips, where is your favourite spot to get kissed?
Ans : PRIVATE & CONFIDENTIAL :D

2. How do you feel when you woke up this morning?
Ans : Seriously tired esp TODAY !!

3. Who was the last personyou took photos with ?
Ans : I don't know ..

4.Would you consider yourself to be spoiled?
Ans : NOPE !!

5.Would you ever donate blood?
Ans : Depend (:

6.Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
Ans: YES

7.Do you want someone dead?
Ans : I don't know ..

8.What does your last text message say?
Ans : Good Night :D

9.What are you thinking of right now?
Ans : A lots ..

10.Do you wish someone was with you right now?
Ans: YES , definitely (:

11.What time did you go to sleep last night?
Ans: 1 plus Cos I can't get to sleep last night :x

12.Where did you buy the T-shirt you are wearing now?
Ans : I had no idea -.-

13.Is someone on your mind right now?
Ans : YES

14.Who was the last person to text you?
Ans : HER

15. TAG 10 PEOPLE TO DO THIS QUIZ:
1. POH
2. YP
3.YuXuan
4. Sara
5. Kenny Kok(1E1)
6. Cheryl(1E1)
7. PeiWei
8. SiMin
9. Christy
10. Konnie

16. Who is 2 having relationship with?
Ans : No one .

17. Is 3 a male or a female?
Ans : Female

18. If 7 & 10 get together will that be a good thing?
Ans : I don't think so cos they don't know each other -.-

19. What is number 1 stuyding about?
Ans : Quite a lot ):

20. Is Number 4 single?
Ans : Yes .

21. Say something about Number 5.
Ans : He's good((: He is my ________ .

22. What do you think about Number 3 & 6 being together?
Ans : Can't be .. They are bestfriend ((:

23. Describe Number 9.
Ans: She is good at cheering people up when they are down :D Aka Mei ((:

24. What will you do if Number 6 & 7 fight?
Ans: Can't be . They don't know each other -.-

25. Do you like Number 8?
Ans : NO ! I love her as besty & GRANDMA !

No comments:

Post a Comment